Blogg

Puuh - så varmt!

2017-05-17 17:12

I dag överraskade vädret oss rejält! Det regnade hela morgonen och skulle vara mulet hela dagen. Vi tänkte då att det skulle vara lite småruggigt. Är ju inte länge sedan vi hade rena vintertemperaturerna!   Därför vandrade vi i väg i långbyxor, huvtröjor och i mitt fall även jacka. Det visade sig snabbt vara ett galet felval! Det var nämligen riktig åskvärme! Vi svettades floder, kan jag lova! Även om man tar av sig jackor och tröjor och knyter runt livet, så har man ju ändå dem på sig och de värmer ändå - puuh! Vi längtade hem efter dricka och avklädning! Vissa av hundarna hade vi också satt täcken på, i och med att de brukar bli frusna i regn. De plockade vi dock av mitt på rundan och stoppade i våra fickor - stackarna hade väl blivit överhettade annars!   På eftermiddagen hade vi +24 grader.

Långpromenaden ser ni bilder och karta över i tidigare inlägg. Vi gick 3 timmar och 15 minuter. Blev ca 1,3 mil. 

Därefter gick jag med Nanook ut till Kyrkeliden. Den vanliga promenaden där. Då hade jag bara shorts och top, kan jag lova - hahaha! Det var alldeles lagom och mycket behagligt   Det är också en promenad på knappt 1,3 mil och tog oss 2 timmar och 45 minuter. Går lite fortare när man bara har en hund med sig   Ni ser även bilder och karta från denna promenad.

Dessutom ser ni bilder på de vovvar som i stället går två halvtimmespromenader per dag.

Sonja, en lite västgötaspets, har varit ledig ett tag men kom hit i dag. Det var många som blev glada över det! Härliga lekbilder på henne med kompisarna Atlas, Roxie och Astrid 

 


 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S