Blogg

Ny sommarvecka inledd

2017-05-22 17:21

Denna vecka inleds lika strålande som den förra slutade - idel solsken och sommarvärme! Vi fortsätter njuta för fullt här! 

Som ni kan se på bider i tidigare inlägg så har vi besök av min Mollys syster (Lina). Mina föräldrar och jag köpte vars en valp från samma kull, när det begav sig. De är nu bortresta ett par dagar och därför har vi nöjet att ha Lina som gäst här fram till torsdag. Det var många nya bekantskaper för henne i dag, men det gick bra. Tror dock hon kommer att sova gott i natt!   Hon blev kompis med Troya, som ni ser bilder på   Hon försökte uppvakta pudelpojkarna Neo och Dogge, men de blev bara alldeles förskräckta och sprang undan, haha!!! Annars brukar det minsann alltid vara de som springer efter flickorna!   Nu fick de smaka på egen medicin, hahaha!!

Som ni kan se gick vi en rysligt lång promenad, på över 1,3 mil. Jag glömde stänga av appen direkt när vi kom hem (igen!!!), så tiden stämmer inte riktigt. I själva verket tog det oss knappt 3,5 timme. Vi gick först upp till Hammarsjön och sedan via Linnéstigen ut till Härlövsängaleden. Därifrån mot Näsby och genom Sommarlust på väg hem mot Hammar. Ni kan se på bilderna hur mycket lummigare det blivit på bara några dagar! Denna värme har verkligen satt fart på grönskan! Nu är det vackert ljusgrönt överallt i vattenriket    

Vi har hjälp av två prao denna veckan, så det går som en dans! Båda är vana idrottare på fritiden och klarar promenaderna utan problem - lysande!!! 

Det finns även bilder från halvtimmespromenaderna - både under morgonen och efter lunch 

I övrigt ser ni hur vovvarna trivs med att ligga och slappa i värmen och umgås med varandra och oss människor 


 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S