Om oss

Jag som driver Hunddagiset heter Lotta Bertilsson och är drygt 45 år. Jag bor även i villan där jag bedriver verksamheten. Med mig bor mina två döttrar Alma 17 år och Ida 19 år och vår egen hund Doris.

Min tanke med dagiset är att det ska vara en plats som hundarna längtar till. Det ska vara kul att vara på dagis! Här finns inga boxar eller burar. Alla hundarna går fritt inne i rummen på min villa. Jag har delat upp dem i tre grupper efter storlek och aktivitetnivå. Här har de gott om leksaker, kompisar och personal som älskar hundar 

Jag har en anställd, Sanne och praktikanter/ arbetstränande, som hjälper mig och även mina döttrar hjälper till när de inte är i skolan. 

Vi är verkligen ett ur- och skurdagis! Ingen väderlek hindrar oss från att gå ut på våra långa promenader. Ni måste lämna er hund innan klockan 9.00. Efter det går vi i väg och går sedan i olika omgångar fram till klockan 15. Om du vill hämta din hund innan klockan 15.00 behöver du meddela oss detta när du lämnar på morgonen, så att vovven säkert hinner tillbaka från promenaden i tid till detta. 

På eftermiddagarna jobbar jag med bloggen här på sidan. Där kan ni alltid se vad hundarna haft för sig under dagen - var de promenerat, hur länge och hur långt. Dessutom ser ni härliga bilder på lekande valpar och hundar som myser på alla avdelningarna på bloggen. Bilderna säger mer än vad ord kan om hur deras dag sett ut.

Efter våra långpromenader är det alltid lugnt här. Hundarna ligger i soffor, fåtöljer och i vissa fall på golvet och snarkar och myser. Det är skönt att vila efter så mycket motion 

Naturligtvis har vi vissa vovvar som inte klarar de riktigt långa promenaderna:

Valpar och Bulldoggar bland annat, men även vissa hundar som helt enkelt inte har intresset av att vara ute och promenera. Dessa vovvar går först ut på en kortare morgonpromenad, på ca 30 minuter. Sedan finns här alltid en personal som är hemma hos dem under förmiddagen, när vi andra är ute och vandrar.

Under fliken "Fotoalbum" ser ni hur vi har det här hemma. Bilder säger mer än 1000 ord som man brukar säga.   Ni kan klicka på bilderna för att förstora dem. Där är bilder både från sommar och vinter, inne och ute. Mycket lek och mycket mys, precis som det är här varje dag.

Detta är dagiset med Glädjen och kärleken i centrum 

Mina döttrar (och hjälpredor): Alma och Ida

DSC02007DSC02257

Jag med vår egen vovve Zambo (071221-180107):

DSC00667